Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Din kod
Sök

Öppettider

Hotellet

Restauranger

Välkommen till Stora Hotellet i Fjällbacka

Redan år 1834 slogs dörrarna upp för första gången till Stora Hotellet i Fjällbacka, då av Mamsell Charlotta Hanqvist som drev gästgiveri och handelsbod. Sedan dess har mycket hänt och hotellet har blivit större och renoverats i omgångar, men en sak är fortfarande den samma; lugnet och atmosfären.
Det är ingen hemlighet att Bohuslän med sina råa klippor och öppna hav sprider ett lugn i de människor som kommer hit. Hos oss får du njuta av fantastiska matupplevelser, sköna sängar, frisk luft och tid att bara vara.

Söker du lugnet har du hamnat helt rätt.

Aktuellt

Gästspel med Operakällaren

Det utlovas en fantastisk middag och magiska viner på gästspelet med Operakällaren.
Läs mer

Hummersupé-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och njut en fantastisk hummersupé, sov gott mellan frasiga lakan...
Läs mer

Golfpaket

Testa en ny golfbana varje dag, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda...
Läs mer

Kräftfiske-paket

Fiska havskräftor kan man göra året om. Hos oss på Stora Hotellet får du möjlighet att uppleva äventyret med kräftfiske...
Läs mer

Hummerfiske-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och följ med på ett riktigt hummeräventyr! Här får du...
Läs mer

Julbord på Stora Hotellet

Lagom till första advent välkomnar vi er till vår variant av julbord. Alla klassiska rätter finns att tillgå, men med...
Läs mer

Relaxpaket

Efter en härlig stund i relaxen, där du kan njuta av japanska bad, bastu och välgörande behandlingar, är det dags...
Läs mer

Njut av försommaren i Fjällbacka

Möt våren på Stora Hotellet i Fjällbacka. Vårt härliga vårpaket finns tillgängligt under helgerna fram till sommaren tar vid.
Läs mer

Vardagslyx

Vi lockar med lite extra mys här på Stora Hotellet mitt i veckan. Fly vardagen och känn hur all stress...
Läs mer
Paket & Event

Relaxpaket

Efter en härlig stund i relaxen, där du kan njuta av japanska bad, bastu och välgörande behandlingar, är det dags att avnjuta en god supé i vår restaurang. Sen lutar du dig tillbaka och något gott till kaffet i vår lounge, kryp ner bland frasiga lakan och fluffiga täcken, sov gott och efter en god natts sömn bjuds härlig frukostbuffé.

Läs mer
Restaurang Mamsell

Besök vår vinkällare

Stora Hotellet bjuder in till en vinkällare utöver det vanliga. Här kan du som gäst själv välja besöka vår vinkällare och välja vin för kvällens middag. Här samsas allt från Jacques Frédéric Mugnier en Musigny Grand Cru från 2006 till Nuits-Saint-Georges Vieilles Vignes från 2017 och du kan hitta några riktiga fynd. En vinälskares dröm!

Läs mer