fbpx

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket
Perfekt för dig som reser i tjänsten eller för dig som har lite tid över. Ät en valfri varmrätt från Mamsells á la carte meny, sov gott mellan frasiga lakan och njut av frukostbuffé med havsutsikt. För dig som reser i jobbet är du redo för dagens utmaningar och för dig som inte har en tid att passa så kan du snooza en gång till…

I Eat&Sleep ingår

  • Övernattning i del av dubbelrum
  • Morgonrockar & tofflor
  • Valfri varmrätt i restaurang Mamsell (exkl dryck)
  • Härlig frukostbuffé
  • Gratis Wifi

Pris från 1050 kr/person

Allt klappat & klart!

Boka något av våra härliga paket när ni vill ha något utöver det vanliga, såsom en romantisk weekend, en getaway i vardagen, en rolig upplevelse eller bara en stunds avslappning.

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket, oavsett om du reser i tjänsten eller bara för en hide away till mysiga Fjällbacka.

Golfpaket

Testa en ny golfbana varje dag, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Kräftfiske-paket

Fiska havskräftor kan man göra året om. Hos oss på Stora Hotellet får du möjlighet att uppleva äventyret med kräftfiske till havs med våra lokala yrkesfiskare, avnjuta en supé signerad Thomas Sjögren och sova gott bland fluffiga täcken och frasiga lakan.

Fjällbacka Deluxe

Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

2023-02-02T12:09:49+01:00
Till toppen