Svensk klassisk massage

En djupgående massage som används vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Den ökar välbefinnandet, stimulerar blodcirkulationen, stärker musklerna och skapar en bättre balans mellan muskler och skelett.

Taktil massage

En behandlingsform som ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande. Taktilmassage är vård i form av beröring.
Inte lika kraftfull som en svensk klassisk massage

Hot Stone massage

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.

Unna dig en stund av avkoppling

Unna dig en stund av avkoppling i samband med din vistelse hos oss. På andra sidan kullerstensgatan finns vår samarbetspartner Lisa Marie. Lisa Marie är en fantastisk massör och erbjuder flera olika behandlingsformer.

Under oktober kommer Lisa Marie även ha rörlighetsträning i vår lokal ovanför Pelle P-butiken. Fokus ligger på att mjuka upp stela kroppar och öka rörligheten.

Datum och tider:

Tisdagar: 6, 20 och 27 oktober kl. 06.30

Torsdagar: 8, 22 och 29 oktober kl. 18.

Max åtta deltagare per gång. Passet är 45 min och kostar 60 kr. Swish el. kontant. Anmälan sker till Lisa Marie via sms till 0708-20 57 57