fbpx

Ostron på Stora Hotellet

Lördag 18 maj bjuder vi in till en Ostronkväll med Lotta Klemming. 
Lotta är en lokal stolthet som kan titulera sig författare, föreläsare och ostronplockare. Det blir en helkväll där ostronen spelar huvudrollen och Lotta lär ut allt som är värt att veta om ostron.
I restaurang Mamsell avnjuts en 5-rätters middag specialkomponerad ostronmeny. Checka in i avslappnad miljö, avnjut en god supé och avsluta middagen med kaffe i vår lounge, kryp ner bland frasiga lakan och fluffiga täcken, sov gott och efter en god natts sömn bjuds härlig frukostbuffé.

Varmt välkommen till en ostronkväll på Stora Hotellet!

I paketet ingår

  • Ostronsnack med Lotta Klemming
  • 5-rätters ostronsupé
  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Morgonrockar & tofflor
  • Härlig frukostbuffé
  • Gratis Wifi

Pris från 1045 kr/person

Vill ni inte sova över men ändå ta del av den unika ostronmiddagen?

  • Ostronsnack med Lotta Klemming
  • 5-rätters supé

Pris 895 kr/person

Allt klappat & klart!

Boka något av våra härliga paket när ni vill ha något utöver det vanliga, såsom en romantisk weekend, en getaway i vardagen, en rolig upplevelse eller bara en stunds avslappning.

Vår i Fjällbacka

Möt våren i Fjällbacka och njut av värmande vårsol på saltstänkta promenader, fantastisk middag och ett besök i vår relax.

Sommar i Fjällbacka

Ett tvådagarspaket. Njut av ett glas bubbel i loungen, ta del av saltstänkta promenader och en härlig middag på Mamsell.

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket, oavsett om du reser i tjänsten eller bara för en hide away till mysiga Fjällbacka.

Hummersupé-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och njut en fantastisk hummersupé, sov gott mellan frasiga lakan och upplev Fjällbackas boutiqehotell med personlig touch.

Golfpaket

Upplev Fjällbackas golfbana, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Hummerfiske-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och följ med på ett riktigt hummeräventyr! Här får du uppleva hummerfiske och avnjuta en fantastisk hummersupé.

Fjällbacka Deluxe

Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

Plocka ostron

Missa inte möjligheten att besöka det genuina fiskeläget Kalvö strax utanför Fjällbacka, här får du lära dig allt om dessa ostron och dessutom möjlighet att själv plocka upp läckerheterna.

24 h Bland kobbar & skär

Välkommen till Stora Hotellet i Fjällbacka, lämna vardagen, andas frisk havsluft och känn hur kraften, kreativiteten och inspirationen fyller dig.

Till toppen