Tillgänglighet

Stora hotellet är byggt sent 1800-tal och består av flera våningar utan hiss. Snedtak förekommer i vissa rum. Restaurangerna har ett eller flera trappsteg vid entrén.

Parkering

Hotellet har ingen egen parkering. Det finns flera gratisparkeringar nära hotellet. Under 15 juni till 15 augusti gäller speciella parkeringsregler i Fjällbacka. Då är de flesta platser i centrum tidsbegränsade och man behöver ha p-skiva för att stå där. Det finns särskilda långtidsparkeringar cirka 15 minuters promenadväg från hotellet. Där är det gratis att stå och man behöver ingen p-skiva. Det går fint att stanna till en kort stund utanför hotellet och packa ur bilen.

Ankomst och Avresa

Hotellrummet står till ert förfogande från kl 15:00 på ankomstdagen.

Utcheckning kl 11:00 på avresedagen. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 18:00. Räknar ni med att komma senare, måste ni meddela hotellet på förhand för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan gäst.

Gästhamn

Det finns två gästbryggor i centrum och ytterligare en vid Brandparken med kort avstånd till duschar och toaletter. Vid den södra av de två centrumbryggorna finns 20 bokningsbara platser. Dessa bokar du och betalar online via bokningssajten dockspot.com. Här finns även möjlighet att välja tillval för frukostfrallor och morgontidning.

Hamnkontoret finns på bryggan vid Ingrid Bergmans Torg. De har ett rikt utbud av aktiviteter och erbjudanden. Alltifrån båttaxi till leverans av frallor, wienerbröd och mycket annat direkt till sittbrunnen. De kan även beställa morgontidningen till båten på morgonen och lösa trådlöst internet i hamnområdet.

Klicka här för att kontakta hamnkontoret Dockspot

Taxi

Taxi Väst kör i Fjällbacka. Du når dem på tel: 0525-459000 eller besök deras hemsida. Klicka här

Busshållplats

Fjällbacka hållplats ligger en kort promenad från Stora Hotellet. För aktuella tidtabeller besök Västtrafiks hemsida

Klicka här

Turistinformation

Fjällbacka turistinformation ligger på Ingrid Bergmans Torg, bara några steg från hotellet.

Klicka här

Sjukvård

Närvården i Fjällbacka ligger på Nestorvägen 2, Fjällbacka, tel: 010 – 441 51 00

Närmaste akutmottagning finns på NÄL i Trollhättan, Lärketorpsvägen, Trollhättan.

Livsmedel

Coop Fjällbacka, Jasminvägen 2 Fjällbacka

Tanums pastorat

Adress: Kvillevägen 4, 457 32 Tanumshede

Tel: 0525-64000

Jourhavande präst: Ring 112 och be om att få bli kopplad