fbpx
Boka rum
Boka bord
Boendepaket2022-07-04T08:32:38+02:00

Våra färdiga boendepaket

Paket som passar alla för den perfekta semestern

Boende, mat och upplevelser

Vi vill förstås att du alltid ska längta tillbaka, därför gör vi ständigt vårt yttersta för att du ska få koppla av och njuta hos oss. En bra början är våra noggrant utvalda och förmånliga kombinationer av boende, mat och upplevelser.

Guldkant och personlig värme kan du räkna med – varje gång!

Hummersupé-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och njut en fantastisk hummersupé, sov gott mellan frasiga lakan och upplev Fjällbackas boutiqehotell med personlig touch.

Golfpaket

Testa en ny golfbana varje dag, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Kräftfiske-paket

Fiska havskräftor kan man göra året om. Hos oss på Stora Hotellet får du möjlighet att uppleva äventyret med kräftfiske till havs med våra lokala yrkesfiskare, avnjuta en supé signerad Thomas Sjögren och sova gott bland fluffiga täcken och frasiga lakan.

Hummerfiske-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och följ med på ett riktigt hummeräventyr! Här får du uppleva hummerfiske, avnjuta en fantastisk hummersupé.

Julbordspaket

Lagom till första advent välkomnar vi er till vår variant av julbord. Alla klassiska rätter finns att tillgå, men med en liten twist!

Relaxpaket

Efter en härlig stund i relaxen, där du kan njuta av japanska bad, bastu och välgörande behandlingar, är det dags att avnjuta en god supé i vår restaurang.

Till toppen