fbpx
Hotellet2023-07-05T08:23:39+02:00

Västkustens Boutiqehotell med personlig touch

Mitt i Fjällbacka ligger Stora Hotellet, med anor från tidigt 1800-tal.
Vi har 21 mysiga rum i olika storlekar.

Bo på Fjällbackas mysigaste hotell

Letar du efter boende i Fjällbacka? Upptäck vår charmiga logi med rum inspirerade av Kapten Klassens äventyr runt om i världen. Varför inte tillbringa en natt i Mombasa eller Yokohama och låta fantasin ta dig till exotiska platser? Hos oss hittar du allt från enkelrum och dubbelrum till superiorrum och sviter.

På Stora Hotellet strävar vi alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar. Kontakta oss gärna i förväg så kan vi förbereda det där lilla extra för er. Upplev Fjällbacka och Bohusläns fantastiska charm och njut av förstklassig service hos oss.

Enkelrum

Våra små men funktionella enkelrum (som även lämpar sig för nykära) enkelrum finns både i huvudbyggnaden och i Klippan…

Dubbelrum

Vår härliga dubbelrum med dubbelsäng finns både i huvudbyggnaden och i Klippan. Badrum med dusch eller badkar. Rummen på vån 1 har namn och inredning efter Kapten Klassens…

Dubbelrum superior

Våra ljuvliga superiorrum med balkong och havsutsikt är belägna i huvudbyggnaden.
Badrum med badkar.
TV och kaffemaskin…

Sviter

Våra sviter med balkong och magisk havsutsikt i två plan är belägna i huvudbyggnaden. Entréplan med bäddbar soffa för upp till 2 personer…

Leymansvåningen

Leymansvåningen med 3 sovrum är beläget i Leymans och lämpar sig lika bra för familjen, kompisgänget eller konferenser…

Vår gedigna frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss men du kan även boka till något utav våra paket.

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket, oavsett om du reser i tjänsten eller bara för en hide away till mysiga Fjällbacka.

Golfpaket

Upplev Fjällbackas golfbana, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Vår i Fjällbacka

Möt våren i Fjällbacka och njut av värmande vårsol på saltstänkta promenader, fantastisk middag och ett besök i vår relax.

Hummersupé-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och njut en fantastisk hummersupé, sov gott mellan frasiga lakan och upplev Fjällbackas boutiqehotell med personlig touch.

Hummerfiske-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och följ med på ett riktigt hummeräventyr! Här får du uppleva hummerfiske och avnjuta en fantastisk hummersupé.

Till toppen