Konferera på Västkustens pärla

Konferens i Fjällbacka

– en miljö som gjord för kreativa möten

Är du på jakt efter en unik konferensdestination i vackra Bohuslän? Vår genuina och inspirerande miljö skapar en perfekt atmosfär för att främja samarbete och starka relationer. På Stora Hotellet i Fjällbacka erbjuder vi skräddarsydda lösningar för kickoff, ledningsmöten och konferenser i kustmiljö. Med havet och klipporna som en spektakulär kuliss utanför dörren får ni en oändlig källa till inspiration för att tänka nytt och kreativt. Varför inte avsluta dagen med guidad skärgårdstur eller ostronplockning?

Är ni ute efter en konferens eller ska fira något? Off season har vi alltid öppet vid förfrågan, kontakta oss direkt här.

  • Fjällbacka Deluxe

    Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

  • Plocka ostron

    Missa inte möjligheten att besöka det genuina fiskeläget Kalvö strax utanför Fjällbacka, här får du lära dig allt om dessa ostron och dessutom möjlighet att själv plocka upp läckerheterna.

  • 24 h Bland kobbar & skär

    Välkommen till Stora Hotellet i Fjällbacka, lämna vardagen, andas frisk havsluft och känn hur kraften, kreativiteten och inspirationen fyller dig.

Se fram emot en lyckad konferens kombinerad med ett stort utbud av aktiviteter, lokala matupplevelser och härligt boende.

Ta med kollegorna på ett äventyr i vackra Bohuslän. Vi har mängder av spännande aktiviteter för er att prova på. Vad sägs om kräftfiske, ostronplockning eller hummerfiske? Här blir er kick off och konferens garanterat en succé!

Vi är stolta över vårt samarbete med Västsverige. Om du saknar en aktivitet hos oss kanske du hittar den på någon av alla andra fantastiska konferensanläggningar i Västsverige här.

För mer information kontakta oss

Skicka förfrågan via formuläret nedan

Konferensförfrågan

Förfrågan SV

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ