fbpx
Konferens2022-09-05T08:20:36+02:00

Konferera på Västkustens pärla

Konferens med personligt värdskap

– en miljö som gjord för kreativa möten

Vill ni umgås i en miljö som uppmuntrar till samtal och att lära känna varandra? I vår genuina miljö är det lätt att hitta fokus och arbetsro. Vi erbjuder kompletta lösningar för kick off, ledningsmöten och konferens i kustmiljö. Havet och klipporna utanför dörren ger inspiration till nya tankebanor!

Fjällbacka Deluxe

Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

Plocka ostron

Missa inte möjligheten att besöka det genuina fiskeläget Kalvö strax utanför Fjällbacka, här får du lära dig allt om dessa ostron och dessutom möjlighet att själv plocka upp läckerheterna.

24 h Bland kobbar & skär

Välkommen till Stora Hotellet i Fjällbacka, lämna vardagen, andas frisk havsluft och känn hur kraften, kreativiteten och inspirationen fyller dig.

Se fram emot en lyckad konferens kombinerad med ett stort utbud av aktiviteter, lokala matupplevelser och härligt boende.

Ta med kollegorna på ett äventyr i vackra Bohuslän. Vi har mängder av spännande aktiviteter för er att prova på. Vad sägs om kräftfiske, ostronplockning eller hummerfiske? Här blir er kick off och konferens garanterat en succé!

Vi är stolta över vårt samarbete med Västsverige. Om du saknar en aktivitet hos oss kanske du hittar den på någon av alla andra fantastiska konferensanläggningar i Västsverige här.

För mer information kontakta oss

Skicka förfrågan via formuläret nedan

Konferensförfrågan

Till toppen