Välkommen till våra restauranger.Låt oss ta dig på en kulinarisk resa över världen.

Restaurang Mamsell

Med mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården skapar vi en skärgårdsrestaurang med en modern twist. Med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp samt en välfylld vinkällare blir upplevelsen något utöver det vanliga.

Mors dag-meny

Hackad Havskräfta ”Årets Kock 2015”
Ingefärsmajonnäs, krispig jordärtskocka, dill & äpple

Vit sparris, forellrom, nässlor och Sandefjordssås smaksatt med raps

Bakad långarygg med sommarkål, grön sparris och blåmusselsås

Mjölkchokladcreme med svenska jordgubbar, krispigt bröd och lagerbladsglass

395 kr

Tel: 0525-315 01

Asado

Med inspiration från Sydamerika skapar Thomas Sjögren en meny med smaker som får smaklökarna att jubla. Restaurangen får ett nytt utseende och öppnar upp för härligt häng och lättsam stämning.
Restaurangen kommer hålla öppet under högsommaren.

Grano Fjällbacka

En halvtrappa ner på hörnet av hotellet flyttar Thomas Göteborgsrestaurang Grano in. Här serveras härliga smårätter och krispiga pizzor. Här skapar vi en mysig miljö och en naturlig plats att möta upp sina vänner för god mat och goda drinkar.
Restaurangen öppnar upp helger från mitten av maj till mitten av september. Under högsäsong har vi öppet varje dag.

 

Tel: 0525-315 02

Under vintern uppdaterar vi hemsidan med mer information om våra restauranger.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram @storahotelletfjallbacka