Välkommen till våra restauranger.Låt oss ta dig på en kulinarisk resa över världen.

Restaurang Mamsell

Med mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården skapar vi en skärgårdsrestaurang med en modern twist. Med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp samt en välfylld vinkällare blir upplevelsen något utöver det vanliga. Under hummerperioden, 27/9 – 31/10 serveras Hummermeny och “kvällens meny”. Lördagar serveras endast Hummersupé. Boka gärna bord för att säkra din plats!

HummermenyA la carte måndag-fredag

Asado

Med inspiration från Sydamerika skapar Thomas Sjögren en meny med smaker som får smaklökarna att jubla. Sitt ner i en grön oas, som gjort för härligt häng och lättsam stämning.
Restaurangen kommer hålla öppet under högsommaren.

Det går bra att boka bord, men vi har också 60 st drop-in platser.

Asado har nu stängt för säsongen.

Grano Fjällbacka

En halvtrappa ner på hörnet av hotellet hittar du Thomas Göteborgsrestaurang Grano. Här serveras härliga smårätter och krispiga pizzor. Här sitter du ner i en mysig miljö, en naturlig plats att möta upp vänner för god mat och friska drinkar. Restaurangen är öppen helger från mitten av maj till sen höst. Under högsäsong har vi öppet varje dag. Sista dagen för den här säsongen är 16 oktober.

Menyn

Fokus på matupplevelsen

Med Thomas Sjögren, som vunnit både Årets Kock och TV-succén Kockarnas Kamp i spetsen blir fokuset på matupplevelsen en självklarhet på Stora Hotellet. Med kärleken till havet och stor respekt för råvaran skapar Thomas magi på tallriken. Vi strävar efter att ge er en upplevelse utöver det vanliga med hög nivå på service, mat och miljö.

Välkommen till en känsla att längta tillbaka till!