Välkommen till våra restauranger.

Låt oss ta dig på en kulinarisk resa över världen.

Restaurang Mamsell

Med mat lagad på det bästa från havet, grönsakslandet och gården skapar vi en skärgårdsrestaurang med en modern twist. Med Thomas Sjögren i spetsen – Årets Kock 2015 och vinnaren av 2018 års upplaga av Kockarnas Kamp samt en välfylld vinkällare blir upplevelsen något utöver det vanliga.

Tel: 0525-315 01

Ladda ner vinlistaNovembermeny

Asado

Med inspiration från Sydamerika skapar Thomas Sjögren en meny med smaker som får smaklökarna att jubla. Restaurangen får ett nytt utseende och öppnar upp för härligt häng och lättsam stämning.
Restaurangen kommer hålla öppet under högsommaren.

Det går bra att boka bord, men vi har också 60 st drop-in platser. Är ni ett större sällskap? Ring 0525-31501 och boka ert bord.

Asado har öppet under sommaren.

Se årets öppettider här

Ladda ner menyn

Grano Fjällbacka

En halvtrappa ner på hörnet av hotellet flyttar Thomas Göteborgsrestaurang Grano in. Här serveras härliga smårätter och krispiga pizzor. Här skapar vi en mysig miljö och en naturlig plats att möta upp sina vänner för god mat och goda drinkar.
Restaurangen är öppen helger från mitten av maj till sen höst. Under högsäsong har vi öppet varje dag.

Tel: 0525-315 02

Se årets öppettider här 

Ladda ner menyn

Fokus på matupplevelsen

Med Thomas Sjögren, som vunnit både Årets Kock och TV-succén Kockarnas Kamp i spetsen blir fokuset på matupplevelsen en självklarhet på Stora Hotellet. Med kärleken till havet och stor respekt för råvaran skapar Thomas magi på tallriken. Vi strävar efter att ge er en upplevelse utöver det vanliga med hög nivå på service, mat och miljö.

Välkommen till en känsla att längta tillbaka till!