fbpx

Upplev våren i Fjällbacka

Upplev våren i Fjällbacka, sippa ett glas bubbel i loungen, njut av saltstänkta promenader och en härlig middag på Mamsell. Checka in i avslappnad miljö, njut av en god supé i vår restaurang avsluta middagen med något gott till kaffet i vår lounge. Kryp nedan ner mellan frasiga lakan och fluffiga täcken, sov gott och efter en god natts sömn bjuds härlig frukostbuffé med havsutsikt.

Det är vårt härliga vår-paket på Stora Hotellet – Varmt välkommen!

I Lyxpaketet ingår

  • Övernattning i del av dubbelrum
  • Morgonrockar & tofflor
  • Champagne som fördrink innan middagen
  • 5-rätters supé (exkl dryck)
  • Härlig frukostbuffé
  • Gratis Wifi

Pris från 1580 kr/person

Allt klappat & klart!

Boka något av våra härliga paket när ni vill ha något utöver det vanliga, såsom en romantisk weekend, en getaway i vardagen, en rolig upplevelse eller bara en stunds avslappning.

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket, oavsett om du reser i tjänsten eller bara för en hide away till mysiga Fjällbacka.

Golfpaket

Testa en ny golfbana varje dag, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Kräftfiske-paket

Fiska havskräftor kan man göra året om. Hos oss på Stora Hotellet får du möjlighet att uppleva äventyret med kräftfiske till havs med våra lokala yrkesfiskare, avnjuta en supé signerad Thomas Sjögren och sova gott bland fluffiga täcken och frasiga lakan.

Fjällbacka Deluxe

Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

2023-02-02T12:24:43+01:00
Till toppen