Vill du bli en av de utvalda?

Sommarsäsongen är snart här och vi söker medarbetare till sommaren 2020!

Vår högsta prioritet är att du ska trivas och ha roligt på jobbet! Det är grundreceptet för att också våra gäster ska få uppleva den varma känslan som vi vill ha på Stora Hotellet i Fjällbacka. Hotellet har 23 dubbelrum, 3 konferenslokaler samt 3 restauranger. Det är första året vi driver hotellet och vi har renoverat och byggt om hela vintern så det blir en härlig arbetsplats att jobba på.

Våra kärnvärden är gästfokus, kvalité och engagemang.

I början av sommaren har vi introduktion för all personal så att alla får en bra inblick i jobbet samt lär känna sina kollegor.

Vi söker följande personal: Kockar, bartenders, servispersonal, städare samt diskare. Samtliga arbetsroller kräver arbetslivserfarenhet.

För att du ska trivas och ha en härlig sommar behöver även du bidra! Som anställd hos oss ska du alltid vara lösningsorienterad, hjälpsam mot dina kollegor samt alltid prata med varandra och inte om varandra. Vi har alla samma värde vad vi än jobbar med.

Vi som arbetsgivare ska göra vårt yttersta för att du ska trivas och kan du bidra med ovan kommer sommaren 2020 bli bästa tänkbara!

Maila din ansökan samt CV till jobb@shfjallbacka.se

Vi söker 2 hovmästare/servis och receptionisttjänster

Är du den vi söker?

Nu söker vi dig som brinner för service och vill göra det lilla extra för både gäster och kollegor. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet inom servering och reception.

Arbetsbeskrivning

Rollen som hovmästare/servis och receptionist innebär att du är företagets ansikte utåt och tar emot, välkomnar och tar hand om våra gäster. Du jobbar med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning, konferenser, daglig drift samt kassahantering. Du kommer även arbeta i vår restaurang med servering så som morgon, dag och kvällar och kommer jobba nära ihop med vår Hotellchef och Food & Beverage Manager.

Din profil

Vi söker dig som motiveras av att ge riktigt bra personlig service. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet inom service och troligtvis har arbetat inom reception, servering eller liknande.

Som person är du strukturerad och noggrann med ett gott humör och prestigelös inställning. Du har en mycket hög servicenivå och förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer. Vi ser också att du har relevanta IT-kunskaper för reception och att du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt.

Om Stora Hotellet i Fjällbacka

From november 2019 drivs Stora Hotellet av oss Thomas Sjögren, Oscar Gyllström och Scandinavian Resort. Tillsammans strävar vi efter att ge er en minnesvärd vistelse hos oss.

Under vintern 19/20 renoveras de tre restauranger som finns i byggnaden. Det byggs ett nytt öppet kök i hotellrestaurangen och receptionen förvandlas till en bar.

Hotellrummen får ett ansiktslyft och nya sängar sätts in i de flesta rummen.

Gästfokus – Vad vi än fattar för beslut ska vi ha gästen i fokus. När vi anställer personal utgår vi från att hen kommer höja vår gästnöjdhet. Vi sätter bemötande och det lilla extra i fokus. Vad det gäller service är vårt mål att vara det ledande säsongsföretaget på västkusten.

Engagemang – Att vara närvarande när man jobbar, att alltid ge sitt yttersta med de förutsättningar man har. Sätta medarbetare och samarbete i fokus. För att ha ett bra engagemang behöver man ha en rolig och stimulerande arbetsplats med en tydlig organisation samt harmoni. Även viktigt att vara ledig så att man är högpresterande när man väl jobbar.

Kvalité – Att vi följer den nivå vi bestämt, alltifrån mat, bakverk, städning, personalvård, interiör, struktur samt organisation. Det ska finnas en stämpel på allt som vi gör som genomsyrar hela vår företagskultur. Detta i sin tur kommer att skapa lönsamhet då gästen kommer att uppskatta oss och sprida budskapet vidare.

Övrigt

Du kommer att bli anställd av Stora Hotellet i Fjällbacka och tjänsten är på heltid med start i februari.

Arbetstiderna är varierande, så som arbetsdagar då det förekommer helgarbete. Känner du att det är en tjänst som skulle passa dig? Skicka då in din ansökan med en motivation till varför just du skulle passa för rollen. Vi kommer intervjua löpande så ansök gärna redan idag. Vi tar emot ansökningar via jobb@shfjallbacka.se