Vill du bli en del av vårt gäng?

Skicka din ansökan nu så hör vi av oss!

Inför sommarsäsongen 2021 söker vi just nu personal till alla avdelningar på hotellet. Bland annat servispersonal, kockar, bartendrar, städare och diskare.

Vi letar efter dig som är positiv, engagerad och gillar när det är högt tempo. Söker du arbete som kock, servis eller bartender vill vi att du har tidigare erfarenhet av yrket.

Skicka din ansökan tillsammans med CV och en bild på dig till jobb@shfjallbacka.se

Vi kan erbjuda boende i Fjällbacka för dig som kommer från annan ort.

Vår högsta prioritet är att du ska trivas och ha roligt på jobbet! Det är grundreceptet för att också våra gäster ska få uppleva den varma känslan som vi strävar efter här på Stora Hotellet i Fjällbacka. Hotellet har 23 dubbelrum, 3 konferenslokaler samt 3 restauranger.

Våra kärnvärden är gästfokus, kvalité och engagemang.

I början av sommaren har vi introduktion för all personal så att alla får en bra inblick i jobbet samt lär känna sina kollegor.

För att du ska trivas och ha en härlig sommar behöver även du bidra! Som anställd hos oss ska du alltid vara lösningsorienterad, hjälpsam mot dina kollegor och ge gästen full fokus. Vi som arbetsgivare ska göra vårt yttersta för att du ska trivas och kan du bidra med ovan kommer sommaren bli bästa tänkbara!

Maila din ansökan samt CV till jobb@shfjallbacka.se