fbpx

Fjällbacka Gin

Välkommen till en unik ginprovning där vi utforskar prisbelönta sorter från Fjällbacka Gin, lär oss om deras fascinerande historia och tar en rundtur i deras anläggning.

Efteråt väntar en utsökt femrätterssupé i restaurang Mamsell. Koppla av i en avslappnad atmosfär, njut av hotellets faciliteter eller ta en härlig promenad vid havet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

I paketet ingår

  • Ginprovning 16:00
  • 5-rätters supé
  • Övernattning i del av dubbelrum
  • Morgonrockar & tofflor
  • Fri tillgång till relaxavdelningen
  • Härlig frukostbuffé
  • Gratis Wifi

Pris från 1850 kr/person

Vill ni inte sova över men ändå ta del av den unika ginprovningen och den fantastiska middagen? Skicka en bokningsförfrågan till mamsell@shfjallbacka.se

  • Ginprovning 16:00
  • 5-rätters supé 18:00

Pris från 1195 kr/person

Allt klappat & klart!

Boka något av våra härliga paket när ni vill ha något utöver det vanliga, såsom en romantisk weekend, en getaway i vardagen, en rolig upplevelse eller bara en stunds avslappning.

Vår i Fjällbacka

Möt våren i Fjällbacka och njut av värmande vårsol på saltstänkta promenader, fantastisk middag och ett besök i vår relax.

Sommar i Fjällbacka

Ett tvådagarspaket. Njut av ett glas bubbel i loungen, ta del av saltstänkta promenader och en härlig middag på Mamsell.

Eat&Sleep

Ett perfekt mitt-i-veckan-paket, oavsett om du reser i tjänsten eller bara för en hide away till mysiga Fjällbacka.

Hummersupé-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och njut en fantastisk hummersupé, sov gott mellan frasiga lakan och upplev Fjällbackas boutiqehotell med personlig touch.

Golfpaket

Upplev Fjällbackas golfbana, njut av god mat och dryck på Västkustens pärla, Stora Hotellet. Efter avslutad golfrunda kan du lägga upp fötterna och ta en drink före maten i vår lounge eller besöka vår relax för en avslappnande bastu. Här är njutning för alla sinnen.

Hummerfiske-paket

Det är något magiskt med hummer - kom till oss och följ med på ett riktigt hummeräventyr! Här får du uppleva hummerfiske och avnjuta en fantastisk hummersupé.

Fjällbacka Deluxe

Det här är vårt konferenspaket för livsnjutare – här bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

Plocka ostron

Missa inte möjligheten att besöka det genuina fiskeläget Kalvö strax utanför Fjällbacka, här får du lära dig allt om dessa ostron och dessutom möjlighet att själv plocka upp läckerheterna.

24 h Bland kobbar & skär

Välkommen till Stora Hotellet i Fjällbacka, lämna vardagen, andas frisk havsluft och känn hur kraften, kreativiteten och inspirationen fyller dig.

Till toppen